Over mij

Wie ben ik? 

Hallo, ik ben Marga, oprichtster en eigenares van deze vegan webshop. Aangenaam kennis met je te maken! 

Ik woon samen met mijn lieve vriend en onze 2 geweldige kindjes. Wij zijn het personeel van Shyva en Coco, onze 2 katers en van Lucie, onze poes.

Marga - Marga vegan goods. Over mij.

Waarom ben ik vegan? 

Voor de dieren! 

#voiceforthevoiceless

Het is de beste manier om dieren te helpen!  

Er is simpelweg geen gemakkelijkere manier om dieren te helpen en hun lijden te voorkomen dan door plantaardig voedsel te kiezen boven vlees, vis, eieren en zuivelproducten.

Voor mijn gezondheid! 

#veganforhealth

Veganist zijn is goed voor je gezondheid! Veganisten hebben minder kans op het ontwikkelen van hartaandoeningen, kanker, diabetes en een hoge bloeddruk dan vleeseters (wetenschappelijk bewezen). Veganisten krijgen alle voedingsstoffen binnen die ze nodig hebben om gezond te zijn, zoals plantaardige eiwitten, vezels en mineralen, zonder alle ongezonde dingen die in vlees zitten en je ziek maken.

Ik vind veganistisch eten heerlijk! En er is tegenwoordig zoveel keuze! Je kunt nog steeds al je favoriete eten eten, inclusief hamburgers, frieten, vegan kip met rijst en ijs. Het enige verschil? Je hebt de wreedheid en de cholesterol die hand in hand gaat met het gebruik van dieren als voedsel er niet bij.

Naarmate de vraag naar veganistisch voedsel stijgt, komen bedrijven met steeds meer heerlijke vlees- en zuivelvrije opties die geweldig smaken, veel gezonder zijn dan hun, van dieren afkomstige tegenhangers, en geen enkele levend wezen pijn doen. 

Ik voel me in ieder geval veel beter dan toen ik nog vlees, vis en melkproducten at.

Voor het milieu! 

#veganfortheenvironment

Vlees is niet milieuvriendelijk. Het eten van vlees is eigenlijk een van de ergste dingen die je voor de aarde kunt doen. Vleesproductie is een verspilling en veroorzaakt enorme hoeveelheden vervuiling, en de industrie is ook een van de grootste oorzaken van klimaatverandering. Een veganistisch dieet volgen is effectiever dan overschakelen naar een 'groenere' auto in de strijd tegen klimaatverandering.

Vegan beroemdheden

Nog een reden nodig? Veel bekende mensen doen het! Joaquin Phoenix, Natalie Portman, Ariana Grande, Alicia Silverstone, Casey Affleck, Woody Harrelson, Carrie Underwood, Lewis Hamilton en Venus Williams zijn maar enkele beroemdheden die veganist zijn.

Dus, als je (nog) niet vegan bent: 'Word vandaag nog vegan!' Of begin met kleine stapjes, zoals een vlees vrije dag.

Je zal je er zoveel beter door voelen!

Fruit - Marga vegan goods. Over mij.

Marga vegan goods

Waarom deze webshop? Als veganiste vond ik het vaak moeilijk om mooie handtassen en andere spulletjes te vinden die volledig vegan zijn. Daarbij kostte het mij veel speurwerk om te weten te komen of die leuke tas nu wel écht volledig vegan was of niet. Ik ging ervanuit dat ik niet de enige ben met deze struggles, dus zo kwam ik op het idee om een plek te creëren waar je als vegan naar hartenlust kunt shoppen.

Ik hoop dat je de spulletjes op mijn webshop leuk vindt. Blijf je graag in contact met mij, wil je meer weten over veganisme of blijf je graag op de hoogte van mijn webshop? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Wil je nog meer weten over mijn verhaal of mijn webshop? wil je graag een samenwerking aangaan? Stuur me een mailtje.

Liefs Marga