Vegan voor de dieren!

Dieren hebben gevoelens

Dieren willen leven! Net zoals wij. Er werd ons geleerd dat (boerderij)dieren worden grootgebracht als voedsel voor ons. Ze worden beschouwd als items die zijn ontworpen voor consumptie. Dingen. Producten. Kleding. 

Maar dieren zijn individuen met unieke gevoelens en emoties. Ze voelen ook vreugde, genegenheid en angst. Net als wij maken zij vriendschappen en willen ze genieten van het leven.

Schattig varkentje - Marga vegan goods. Over mij.

Houd jij van dieren?

Veel mensen hebben huisdieren. We delen onze huizen met ze, we geven ze eten en we verzorgen ze. We beschouwen ze als leden van onze familie.

Ze kunnen onze taal misschien niet spreken maar ze communiceren wel met ons. Mensen wenden zich zelfs vaak tot hen voor emotionele steun in moeilijke tijden. Maar andere dieren snijden we de keel over! We steken onze vorken in hun vlees en eten hen op, of we dragen hen als kleding en maken handtassen van hen. 

"The only difference between a baby calf and a puppy is our perpection."

Jij kan nu al een verschil maken! Eet straks geen vlees of vis maar wel een extra portie lekkere groeten of een rijp stuk fruit.

En heb je een nieuwe handtas nodig? Koop hem hier, bij Marga vegan goods, dan ben je er zeker van dat er geen dier is moeten sterven voor jouw prachtige nieuwe handtas.